NOVICE Projekta Forum EMSNovice

Novice projekta Forum EMS 06/06

Globalne primerjalne meritve

V okviru projekta FORUM EMS smo pripravili šesto izdajo Novic - časopisa, ki povzema najaktualnejša dogajanja s področja EMS tako doma kot po svetu. Tokratna številka je namenjena vsebinam, ki se nanašajo na najnovejše podatke v povezavi z globalnim projektom o mobilnih telefonih in zdravju - INTERPHONE ter o zakonodaji in meritvah EMS.
Preberite jih!


Novice

Novice projekta Forum EMS 05/06

Iskanje konstruktivnih rešitev

V okviru projekta FORUM EMS smo pripravili peto izdajo Novic - časopisa, ki povzema najaktualnejša dogajanja s področja EMS tako doma kot po svetu. Tokratna številka je namenjena vsebinam, ki se nanašajo na iskanje konstruktivnih rešitev in proaktivnega komuniciranja med vsemi vpletenimi.
Preberite jih!Novice

Novice projekta Forum EMS 04/05

Besedo imajo raziskovalci !

V okviru projekta FORUM EMS smo pripravili četrto izdajo Novic - časopisa, ki povzema najaktualnejša dogajanja s področja EMS tako doma kot po svetu. Tokratna številka je namenjena predstavitvi dela raziskovalcev, ki se ukvarjajo s preučevanjem vplivov EMS na biološke sisteme.
Preberite jih!Novice

Novice projekta Forum EMS 03/05

Kaj menijo globalne organizacije o EMS

V okviru projekta FORUM EMS smo pripravili tretjo izdajo Novic - časopisa, ki povzema najaktualnejša dogajanja s področja EMS tako doma kot po svetu. Tokratna številka je namenjena predstavitvi stališč ključnih mednarodnih organizacij s področja varstva pred elektromagnetnimi sevanji.
Preberite jih!Novice

Novice projekta Forum EMS 02/04

V okviru projekta smo pripravili drugo izdajo Novic - časopisa, ki povzema najaktualnejša dogajanja s področja EMS tako doma kot po svetu.
Preberite jih!Novice

Novice projekta Forum EMS 01/04

V okviru projekta smo pripravili prvo izdajo Novic - časopisa, ki povzema najaktualnejša dogajanja s področja EMS tako doma kot po svetu.
Preberite jih!